Close sidebar
Close sidebar

Imagini tulburatoare! S-au fotografiat cu bebelusul lor nascut mort. Tragedia a avut loc dupa ce o asistenta i-a dat femeii insarcinate paracetamol, desi ea trecea prin chinuri cumplite

O eroare de tratament a luat viata copilului lor, aflat inca in pantecele mamei. Angela Owens, o tanara insarcinata din comitatul Cheshire, din vestul Angliei, a mers de urgenta la spital avand dureri cumplite. Desi abia mai facea fata durerilor, asistenta care a consultat-o i-a spus sa mearga acasa si sa ia paracetamol.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia a refuzat sa plece din spital, asa ca a fost dusa in sala unde ar fi urmat sa nasca, doar ca testele au aratat ca inima bebelusului nu mai batea. Ea crede ca copilul ei ar fi putut fi salvat daca medicii faceau ceva mai repede.

Fetita a fost nascuta morta, astfel ca cei doi parinti au vrut sa aiba acest moment pentru tot restul vietii, asa ca au facut cateva fotografii sfasietoare. Se pare ca in urma tragediei, familia a fost despagubita de spitalul unde a avut loc nenorocirea.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

„Voi lupta pentru Ella si sper ca se vor lua masurile necesare. Am vrut sa fac public acest caz pentru a ma asigura ca se vor schimba lucrurile. Nu se va schimba nimic pentru familia noastra, insa problemele vor putea fi prevenite pentru ca alte familii sa nu mai treaca prin acest cosmar”, a declarat femeia, potrivit Daily Mail.

Moartea copilului a scos la iveala proeleme grave. Se pare ca unitatea spitaliceasca nu avea personal suficient si existau probleme de comunicare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI