Un bărbat din Capitală, incomodat de zgomotul pe care l-a auzit în mijlocul nopții din apartamentul vecin, a atașat oe ușa vecinilor un bilețel cu un mesaj care a stârnit zeci de reacții în mediul online.

"Felicitări, vecine. Nu știu ce-i faci soției tale, dar azi noapte la ora 3, când ați terminat, am fumat și eu țigara de după.

Respect maxim", se

arată în mesajul pus de bărbat pe ușa vecinilor săi.

Imagini virale dintr-o scară de bloc! Incredibil ce bilet a găsit un bărbat pe ușa apartamentului său: „Felicitări, vecine”

Imagini virale dintr-o scară de bloc!

[Sursa foto: Facebook]

Oamenii se întrec în mesaje amuzante lăsate la avizierul blocului

În schimb, în timp ce unii nu resimt deloc disconfort din cauza zgomotului, alții sunt extrem de afectați. Astfel, o altă tânără care locuia la etajul trei al unui bloc din București a primit plângeri din partea vecinilor de la etajul superior și de la etajul inferior.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: A crezut că scapă basma curată! O româncă a fost prinsă în fapt chiar de proprietarii casei pe care o jefuia

„Pentru domnișoara de la etajul 3 care urlă în fiecare seară. Domnișoară, dacă sunteți torturată, vă rog să sunați la poliție întrucât chiar nu e necesar să auzim toți când ‘mai e puțin’.

Vă rog să nu mai țipați în halul ăsta, altfel voi fi nevoit să anunț eu poliția deoarece voi presupune că sunteți în mare primejdie și aveți nevoie de ajutor.

Mulțumim, vecinii de la etajele 2 și 4!”, sună mesajul lăsat de vecini la avizier, potrivit jurnaliștilor de la  cancan.ro. 

Ore de liniște. Cum funcționează programul orelor de liniște la bloc

Potrivit legii în vigoare, locatarii sunt nevoiți să respecte orele de linişte în intervalele orare 22:00 şi 08:00, respectiv 13:00 şi 14:00.

Cu toate acestea, rezidenții dintr-o scară de bloc au posibilitatea de a modifica orarul de tăcere în urma unei adunări.

Indivizii care nu respectă regulile privind perioadele de liniște în cadrul complexului locativ se expun la sancțiuni financiare care pot ajunge la sume semnificative, în special în cazul celor care repetă aceste abateri.

Citește și: Vești bune pentru pensionari! Ministrul Muncii a făcut anunțul: pensiile vor creşte de două ori în 2024


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si