Close sidebar
Close sidebar

Imaginile apocaliptice in Taiwan dupa ce coasta de Est a fost lovita de un cutremur puternic! Salvatorii cauta cu disperare supravietuitori!

Un cutremur puternic, de 6,4 pe scara Richter, a luat 4 vieti si a ranit sute de persoane pe coasta de est a Taiwanului. Multi sunt dati disparuti, dupa ce cladiri intregi s-au facut una cu pamantul. Echipele de salvare cauta cu disperare supravietuitori.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Asa a fost cu putin timp inainte de miezul noptii: oameni care fug disperati, cautand cai sa iasa cladiri si sa ajunga la adapost. 
Cutremurul de 6,4 grade pe scara Richter a fost la mica adancime, asa ca a fost puternic resimtit. 
 
Orasul Hualian, de pe coasta de est a Taiwanului, a fost cel mai afectat de seism. O femeie de 60 de ani a murit strivita dupa prabusirea unui hotel, iar alte persoane au ramas captive printre daramaturi. 
 
 
In total, 116 oameni au fost evacuati din cladirea de 11 etaje. Imaginile surprinse acolo sunt dramatice. 
 
Supravietuitorii au fost cautati cu lanternele si salvati cu macaralele. Chiar si in timpul operatiunilor de salvare, au avut loc numeroase replici care au inspaimantat si mai rau populatia. 
In alt capat al orasului, autoritatile au gasit alti trei morti. 88 de oameni inca sunt dati disparuti. 
Ca o coincidenta sinistra, seismul s-a produs chiar in ziua in care tara comemora doi ani de la un cutremur tot de magnitudine 6,4, care a facut 117 morti.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI