Close sidebar
Close sidebar

Imaginile care fac inconjurul lumii. Cum reactioneaza o femeie dintr-un trib cand intra intr-un supermarket

Imaginile realizate de catre fotograful suedez Bjorn Peterson au facut inconjurul lumii. Suedezul a reusit surprinda niste imagini extraordinare in Namibia.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mai multe femei care traiesc in tribul african, Hime, au explorat lumea moderna si s-au aventurat intr-un supermarket, dar s-au comportat extrem de normal atunci cand au dat nas in nas cu civilizatia moderna.

"Ei inca pastreaza traditia tribului, nu se imbraca asa pentru turisti. Oamenii sunt obisnuiti sa ii mai vada, asa ca nu se holbeaza la ei. Initial, ea nici nu m-a vazut, dar apoi si-a dat seama ca vreau sa o fotografiez", a spus suedezul.

Femeia a intrat in magazin in sanii goi, corpul fiind-ui acoperit de o blana si a umblat asa printre rafturi, noteaza englezii de la Daily Mail.

Oamenii din zona spun ca desi membri tribului Hime traiesc izolati, multi dintre membrii lui sunt vazuti cu astfel de intalniri.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI