Close sidebar
Close sidebar

Imaginile dezastrului! Inundatiile au facut ravagii in Alba. Salvatorii intervin in aceste momente

In localitatea Sona, din judetul Alba, salvatorii intervin in aceste momente pentru a scoate apele din curtile oamenilor.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Oamenii sunt devastati, pentru ca inundatiile le-au distrus gospodariile si munca lor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

In localitatea Sona din judetul Alba se intervine la aceasta ora pentru evacuarea apei din mai multe curti din cauza precipitatiilor abundente si a acumularii apei scurse de pe versanti.

Misiuni asemanatoare se desfasoara si in Cluj, Covasna, Harghita si Teleorman, iar pe  DJ112F in localitatea Moieciu de Sus din judetul Brasov se actioneaza pentru inlaturarea pietrelor cazute pe carosabil.

ANM au emis o avertizare cod galben de ploi si vijelii de duminică de la ora 11:00 pana marti la ora 21:00 in 23 de judete si in Capitala. De la ora 16:00 alte 18 judete intra sub cod portocaliu de ploi abundente pana marti la ora 21:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI