Close sidebar
Close sidebar

Imaginile terorii de la Cluj-Napoca, unde o fermă de porci s-a făcut scrum. Sute de animale au pierit în chinuri

O fermă de porci a ars în totalitate la Cluj-Napoca. Sutele de animale care se aflau în interior au murit în chinuri groanice.

Elena Tasca,

Imaginile terorii de la Cluj-Napoca, unde o fermă de porci s-a făcut scrum

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Flăcările au cuprins o fermă de porci din Cluj-Napoca. În interioul imobilului se aflau sute de animale, care, din păcate, au murit în incendiul devastator, în chinuri groaznice.

Sute de porci au murit în incendiul de la ferma din Cluj-Napoca

Tragedia a avut loc la primele ore ale dimineții. Autoritățile au fos alertată în jurul orei 03:46 că ferma de porci din localitatea Lita a fost cuprinsă de flăcări.

Citește și: 140 de incendii de vegetație, peste 300 de hectare de teren arse, în ultimele 24 de ore. Anunțul făcut de IGSU. "Respectă viața"

Imaginile terorii de la Cluj-Napoca, unde o fermă de porci s-a făcut scrum

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

De urgență, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție. 

În urma incendiului, ferma a fost distrusă complet. Au ars aproximativ 1.000 mp, iar cei peste 600 de porci aflați în imobil au murit în flăcările mistuitoare.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

Din nefericire, în timpul intervenției, unui bărbat de 30 de ani i s-a făcut rău. Acesta a fost evaluat de medicii ajunși la locul tragediei, dar a refuzat transportul la o unitate medicală.

Citește și: VIDEO Incendii de proporții. Un pompier a fost rănit, iar o autospecială de stingere a fost mistuită de flăcări

Imaginile terorii de la Cluj-Napoca, unde o fermă de porci s-a făcut scrum

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

„Pompierii din cadrul Detaşamentelor Turda şi 2 Cluj-Napoca au desfăşurat, la primele ore ale dimineţii, o amplă intervenţie pentru a stinge un incendiu care s-a manifestat la o fermă de porci din localitatea Lita.

Apelul de urgenţă a venit la ora 03.46, astfel că imediat s-au deplasat la faţa locului echipajele de la Garda de Intervenţie Băişoara.

Din moment ce incendiul se manifesta generalizat la un singur imobil, de aproximativ 1.000 mp, forţele au fost suplimentate. Drept urmare, la misiune au luat parte câte o autospecială de la Turda, respectiv Floreşti.

Pe parcursul intervenţiei, un bărbat de aproximativ 30 de ani a suferit un atac de panică, fiind evaluat de către paramedicii SMURD. Ulterior, acesta nu a necesitat transportul la spital. Din nefericire, 612 porci nu au putut fi salvaţi. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit”, a transmis ISU Cluj, într-un comunicat.

Autoritățile continuă cercetările în acest caz, într-un dosar penal pentru distrugere din culpă, informează IPJ Cluj.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI