Dominque Cottrez este o femeie din Franta care a fost judecata fiindca si-a sufocat 8 dintre nou-nascuti. 
Se pare ca Cottrez avea o relatie intima incestuoasa cu tatal ei si credea ca toti copiii sai erau conceputi in acea relatie, dar oare asta inseamna ca meritau sa moara? Cottrez a putut sa ascunda mereu sarcinile fata de sotul ei fiindca era supraponderala.

In afara de ea, nimeni altcineva nu stia despre nasterile acestor copii. Totul a iesit la iveala in 2010, atunci când ramasitele nou-nascutilor ucisi si ingropati in gradina au fost gasite de catre cei care se mutasera in vechea casa a familiei lui Cottrez.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Pe acea proprietare au fost gasiti doi bebelusi, se pare ca oamenii voiau sa isi faca un mic lac in curte, pentru rate, dar au avut o surpriza de cosmar, in momentul in care au chemat politia, acestia au mai gasit inca 6 copii ingropati!

Cottrez a declarat ca a fost abuzata de catre tatal ei când avea 8 ani iar relatia a continuat si când a devenit adult, se pare ca de la un punct ea nu s-a mai opus legaturii… Femeia a fost condamnata la inchisoare, dar, in urma apelurilor, a fost eliberata in august 2012, cu conditia sa primeasca in continuare ajutor psihologic si psihiatric.

Pe data de 2 iulie 2015 ea a fost gasita vinovata si condamnata la 9 ani de inchisoare. Dominique impreuna cu sotul ei, Pierre-Marie Cottrez, au impreuna doua fiice adulte.

Sursa: rol.ro

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si