Julia și Patrick au avut o întâlnire în camera roșie. De această dată, lucrurile pare că au stat puțin diferit. Julia a adus în discuție posibilitatea unei relații în ceea ce îi privește, iar Patrick a rămas fără cuvinte.

Andreea Mantea a mărturisit în fața celorlalți concurenți că așteaptă ca Julia și Patrick să se apropie, precum au decis de comun acord în camera roșie.

Julia și Patrick, un nou cuplu în "Casa Iubirii"?

O discuție savuroasă. De asta au avut parte Julia și Patrick în camera roșie. Concurenta s-a gândit să îl pună pe Patrick pe gânduri. 

Deși până acum cei doi nu au discutat de o relație în ceea ce îi privește, Julia l-a întrebat pe Patrick cum ar reacționa dacă i-ar spune că îl place nu ca prieten, ci ca pe un iubit.

Citește și: Serialul “Vinovați de iubire”, povestea impresionantă despre puterea vindecătoare a iubirii, are astăzi premiera, de la ora 20:00, la Kanal D. Ce spune actrița din rolul principal: “Împreună devin o forță de neoprit“

julia casa iubirii

Julia

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Julia: Am o întrebare pentru tine!

Patrick: Mi-e frică...

Julia: Dacă, după tot acest timp petrecut aici în Casa Iubirii, te-ai trezi cu mine într-o zi că vin și-ți spun: Patrick, până acum te-am mințit și eu, de fapt, te plac...

Patrick: Că tu, de fapt, mă placi?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Julia: Că eu te plac în sensul celălalt.

Patrick: Cum aș reacționa? Nu știu!

Iar cei doi au încheiat subiectul cu râsete. Discuția dintre Julia și Patrick se pare că i-a surprins pe toți, iar prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea, i-a îndemnat în cunoaștere.

patrick casa iubirii

Patrick

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Cea surprinsă a fost Rebecca, care a mărturisit că nu știe ce a ratat.

Andreea Mantea: Julia, Patrick, felicitări pentru decizia pe care ați luat-o!

Patrick: Mulțumim!

Andreea Mantea: Așteptăm de mâine să vă vedem apropiindu-vă.

Rebecca: Nu știu ce ratai.

Andreea Mantea: Îmi pare rău, Rebecca! 

Rebecca: Ce am ratat?

Andreea Mantea: Au hotărât să se apropie unul de altul!

Citește și: VIDEO. Noul concurent din "Casa Iubirii", Gagea, a venit special pentru una dintre fete. "Topul meu este următorul..."

Pentru a afla cum a decurs conversația dintre Julia și Parick, urmărește emisiunea "Casa Iubirii", la Kanal D.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si