Florin Pastramă a vorbit despre agresiunile pentru care Brigitte, soția lui, îl acuza. Acesta susține că a greșit față de partenera lui de viață, însă zice că nu a bătut-o niciodată, doar a împins-o spre gard.

Citește si: Brigitte Pastramă are simțul afacerilor

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat. În prezent, cei doi sunt împreună. Ei au decis să își mai ofere o șansă.

Cu doar câteva săptămâni în urmă, Brigitte explica că dorește să divorțeze cât mai repede. Ea îl acuza de agresiune pe Florin Pastramă.

Ce spune Florin Pastramă despre acuzațiile care i le aduce Brigitte

Florin Pastramă a decis să facă lumină în privința acestui subiect. Bărbatul a declarat că a greșit într-adevăr în fața Domnului Iisus, dar și în fața lui Brigitte, însă precizează că niciodată nu a fost violent cu partenera sa de viață.

Florin a mărturisit că atunci când e enervat reacționează dur, mai ales verbal, dar susține că n-a fost moment în care să o lovească pe partenera lui. El a vorbit despre un episod în care a împins-o pe aceasta spre un gard, fapt pe care Brigitte l-a interpretat ca fiind agresiune fizică.

Citește si: Cum arată acum Brigitte Bardot. A fost unul dintre sex-simbolurile industriei cinematografice

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Am greșit în fața Domnului Iisus, am greșit în fața lui Brigitte, am țipat, nu am dat în ea. Am împins-o odată spre gard, dar bineînțeles că și Brigitte, că nu se lasă nici ea. De la două trei cuvinte care nu erau la locul lor, de acolo ne-am certat, eu mă enervez foarte tare, dar foarte rar, iar când mă enervez e rău, iar atunci am împins-o spre

gard”, a explicat el.

Pastramă a afirmat că și Brigitte e foarte violentă verbal atunci când se enervează, iar lucrurile între cei doi sunt foarte tensionate în astfel de situații.

Florin Pastramă mărturisește că s-au despărțit, deoarece a fost influențat de oamenii din biserică. El susține că aceștia i-au spus, după vederea imaginilor de pe Spynews.ro, că Brigitte l-ar fi înșelat cu fostul ei partener de viață, tatăl Sarei.

Citește si: Brigitte Pastramă- victima unui accident rutier: „A intrat în viteză pe contrasens”

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Din cauza acestui lucru, el s-a enervat și a decis să plece de acasă, iar atunci Brigitte a făcut informația publică conform căreia va divorța.

„Eu la Brigitte niciodată nu m-am îndoit că ar greși cu ceva sau să n-am încredere în Brigitte.

Problema e că toți frații din biserică când au văzut imaginile cu fostul soț...Eu niciodată n-o să mă îndoiesc de Brigitte, dar frații din biserică au văzut imaginile în care era cu el. Frații au comentat că nu e normal ca Brigitte să o ducă la mall... m-au influențat”, a zis și Florin Pastramă.

Citește si: Frații Pastramă, primele declarații despre scandalul în care sunt implicați! Ce spun despre perchezițiile făcute de polițiști: "O să vedem ce se întâmplă!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si