UPDATE:  Medicii spitalului Victor Babeș din Timișoara au auzit zgomotul infernal produs de impactul din fața unității medicale și au ieșit într-un suflet.
„Am mers cu colegii de pe Terapie Intensivă să vedem ce se întâmplă. Am ajutat pompierii ce erau la fața locului. Am evaluat victima și am decis că este necesară manevra de intubație pentru că era în insuficiență respiratorie”, a spus Titel Țăpârdea, medic specialist ATI.


Bărbatul în vârstă de 60 de ani lucra că specialist în Protecția Muncii la Institutul de Boli CardioVasculare din Timișoara, în aceeași curte cu spitalul Victor Babeș. A fost ajutat de colegii săi, preluat de o ambulanță și dus la Urgențe. Acolo a fost declarat decesul.
„Venea din partea asta, l-a lovit o mașină, l-a aruncat în TIR-ul ăsta și în partea cealaltă”, a declarat un martor.
„Victima a vrut să intre pe poarta spitalului, a fost lovit din spate de doamna și proiectat pe contrasens și apoi din mine”, a spus un șofer.
Victima a vrut să vireze la stânga în curtea unității sanitare, dar, din spate, o conducătoare auto nu a oprit la timp și a lovit puternic autoturismul bărbatului. L-a aruncat într-un tir, pe contrasens, iar în urma impactului, acesta a fost proiectat într-un al doilea autotren de pe sensul său de mers.

„M-am uitat că stă... am venit. Am pus frână... degeaba, a fost lovit din spate și proiectat”, a spus șoferul TIR-ului.
„O femeie în vârstă de 30 de ani a condus un autoturism pe strada Gheorghe Adam, dinspre Calea Lugojului spre Pădurea Verde, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu autoturismul care se deplasa în față”, a transmis Aurora Voicilă, purtător de cuvânt IPJ Timiș.

Polițiștii au deschis un dosar penal și au audiat-o pe femeia implicată în accident.
Pentru că victima în vârstă de 60 de ani se afla în drum spre serviciu, accidentul este acum anchetat și de inspectorii ITM. 

Update: Bărbatul în vârsta de 60 de ani a decedat. Polițiștii au deschis un alt dosar penal pentru ucidere din culpă.

Rănile suferite în urma accidentului i-au adus sfârșitul bărbatului de 60 de ani.

Știrea inițială

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Evenimentul nefericit s-a desfășurat în apropierea Căii Lugojului. Conducătorul auto a suferit răni grave atunci când mașina sa a fost lovită din spate de un alt vehicul, determinându-l să traverseze în sens opus și să colideze cu un camion.

Citește și: Întâlnire de gradul zero la Palatul Victoriei: Premeierul Ciolacu, față în față cu delegația FMI

Ulterior, mașina a ricoșat înapoi pe banda de circulație pe care se afla inițial, intrând în coliziune cu un alt camion.

Impact devastator în Timișoara. Un bărbat a murit după o coliziune între 2 autoturisme și 2 TIR-uri. Polițiștii au deschis un dosar penal

Ce au transmis polițiștii?

„O femeie, în vârstă de 31 de ani, a condus un autoturism pe strada Gheorghe Adam din Timișoara dinspre Calea Lugojului spre Pădurea Verde, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa în fața sa și era angajat pentru a efectua viraj la stânga.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbat a fost proiectat într-un tir care se deplasa din sensul opus de mers, ulterior fiind proiectat într-un alt tir care se deplasa pe același sens de mers ca al bărbatului, respectiv Calea Lugojului-Pădurea Verde.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În urma accidentului, a rezultat o victimă, respectiv bărbatul în vârstă de 60 de ani.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis polițiștii.

Știre în curs de actualizare...


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si