Close sidebar
Close sidebar

Imperiul "regelui asfaltului", Costel Casuneanu, se destrama! Sediul companiei a fost vandut la licitatie

Sediul companiei de constructii infiintata de Costel Casuneanu, regele asfaltului din Romania, a fost vandut la licitatie publica.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

S-a ales praful de imperiul regelui asfaltului de altadata, omul de afaceri Costel Casuneanu. Compania de constructii se afla intr-o situatie extrem de complicata, iar majoritatea bunurilor au fost scoase la licitatie pentru a se plati datoriile la stat sau la diversi parteneri.

Sediul firmei, o cladire impozanta din centrul Bucurestiului, in apropierea Parcului Cismigiu, a fost vanduta anul trecut la licitatie pentru suma de 1,9 milioane lei (aproximativ 400.000 euro). O suma mica daca ne gandim la valoarea proprietatii: suprafata imobilului de aproximativ 600 mo si un teren de 175 mp.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Licitatia s-a facut la cererea unui furnizor: o companie de constructii cu sediul in comuna Voluntari, infiintata in 1993 de Constantin Iavroski, fost ministru al energiei in Republica Moldova.
Tot anul trecut, la conducerea companiei lui Casuneanu a trecut Gabriela Blaj, prezentata public ca fiind cumnata omului de afaceri. Aceasta a ajuns cunoscuta in 2002, dupa ce a cumparat un teren de la fostul presedinte, Traian Basescu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI