Close sidebar
Close sidebar

Implant dentar asistat laser- rapid si fara riscuri in clinica Life Dental Spa

Clinica stomatologica Life Dental Spa ofera pacientilor tratamente chirurgicale la cel mai inalt nivel, inclusiv atunci cand vine vorba de inserarea implanturilor dentare.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un implant dentar nu mai presupune acum o procedura de durata si greu de suportat de catre pacientii anxiosi. Gratie tehnologiei laser, #LifeDentist-ii specialisti in implantogie pot rezolva problema in doar 24 de ore! 

Clasic, implantologia se realiza prin tehnici care conectau coroana la implantul inserat in os dupa cateva luni de la aplicarea implantului, la finalul perioadei de osteointegrare. In ziua de astazi, stomatologia moderna a dezvoltat tehnici prin care implantului i se poate atasa imediat o coroana provizorie, pacientul plecand intr-o singura zi cu implantul inserat si acoperit de coroana! 

Ce trebuie sa faci inainte de interventia chirurgicala 

Specialistii Life Dental Spa sunt foarte atenti ca pacientii care urmeaza sa beneficieze de o interventie chirurgicala de inserare a unui implant dentar sa fie examinati si consiliati cu atentie inainte. Astfel, pacientul trebuie sa efectueze o serie de analize medicale de laborator, precum si radiografii si examinari computer tomograf (CT, OPG). In acest fel, #LifeDentist-ul implantolog este sigur cu privire la reusita tratamentului ce urmeaza a fi realizat. 

Implanturile dentare asistate laser 

Vindecarea rapida in urma unei interventii chirurgicale si sterilizarea zonei in care s-a realizat procedura sunt doua elemente cheie in ceea ce priveste reusita inserarii implantului. Laserul dentar utilizat in cadrul sedintelor stomatologice in clinica Life Dental Spa face posibil ca riscul de complicatii infectioase sa fie scazut mult spre zero. De asemenea, laserul dentar utilizat in timpul manoperei de inserare a implantului mai are si urmatoarele avantaje: 

Scaderea sangerarii si limitarea utilizarii bisturiului 

Stimularea vindecarii si a cicatrizarii

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Dezinfecteaza campul operator si opreste sangerarea, asigurand vizibilitate in timpul procedurii 

Stimuleaza integrarea implantului

Durere post-operatorie diminuata considerabil 

Fast&Fixed – implanturi in doar 24 de ore 

Fast&Fixed este un sistem complet inovator care le permite celor care isi doresc un tratament rapid cu implanturi dentare sa obtina un zambet nou in mai putin de 24 de ore. 

Sistemul acesta este realizat mai ales in cazul turistilor straini care aleg clinica stomatologica Life Dental Spa pentru a-si rezolva problemele dentare, profitand de o vacanta in centrul capitalei pentru a-si imbunatati sanatatea orala. 

Specialistii Life Dental Spa sunt pregatiti la cel mai inalt nivel international sa ofere tratamente cu ajutorul sistemului Fas&Fixed tuturor pacientilor care au nevoie.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Rabdarea, profesionalismul si comunciarea medic-pacient sunt doar cateva dintre atu-urile echipei de #LifeDentisti!

Procedura consta in inserarea unor implanturi angulate care ocolesc formatiunile anatomice care de obicei creeaza probleme pentru inserarea implanturilor clasice (sinusul maxilar, canalul mandibular). Astfel, implanturile beneficiaza la maxim de cantitatea de os a pacientului.

In osul maxilar se vor insera 6 implanturi, urmand ca in mandibula sa se insere un numar de 4 implanturi. Pe baza implanturilor se va atasa o lucrare protetica provizorie, care va restaura estetic si functional zambetul pacientului pe durata perioadei de osteointegrare, la finalul careia se va atasa lucrarea protetica finala. 

Pe scurt, dupa doar cateva ore, pacientul pleaca din clinica stomatologica Life Dental Spa cu o dantura perfecta! 

De asemenea, procedura PRGF pe care specialistii nostri o asociaza interventiei stimuleaza vindecarea, aceasta fiind de 7 ori mai rapida, scazand semnificativ riscul de infectare si aparitie a umflaturilor caracteristice.

Programeaza-te ACUM si afla mai multe despre procedura Fast&Fixed! Alege implanturile dentare in doar 24 de ore! 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI