Close sidebar
Close sidebar

Implicata intr-un accident rutier, o tanara de 18 ani a ajuns la spital cu coloana franta! “Am scapat cu doar jumatate de viata” Marturisile ei la fix un an de la tragedie sunt cutremuratoare

In urma cu un an, viata Ioanei, o tanara de 18 ani din Moldovita, Suceava, avea sa se schimbe total. Tanara a suferit un accident rutier, din care spune ca “am scapat cu doar jumatate de viata”, pentru ca dupa fracturarea coloanei nu-si mai poate misca picioarele.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ioana, o tanara frumoasa si desteapta, traieste un cosmar de un an. In 12 iunie 2016, ea era pasagera intr-un autoturism care a fost lovit frontal de o alta masina. In ziua in care s-a implinit un an de la accident, Ioana a avut puterea sa scrie un mesaj in care a povestit drama pe care o traieste acum.

 

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

“Astazi (n.r. 12 iunie), se implineste un an de la accidentul care mi-a schimbat total directia.

Acum un an, pe la ora amiezii, aveam sa traiesc cea mai traumatizanta experienta a vietii mele. Toata lumea zice ca "e bine ca ai scapat cu viata" eu, in schimb, simt ca am scapat doar cu jumatate de viata, cealalta jumatate am pierdut-o, in ziua aia. Sa ramai la 18 ani, cand iti e viata mai draga, intr-un scaun cu rotile…nu e deloc usor. Din ziua aia, viata mea s-a schimbat total.
Eu nu mai eram eu, ma simteam pierduta, inca ma mai simt uneori. Imi amintesc aproape fiecare secunda din accident, pentru mine parca trecusera ore. Imi amintesc, ca in momentul impactului am inchis ochii si mi-am spus ca nu-i nimic, visez, indata ma trezesc ...dar nu m-am mai trezit, eram jos, in spatele scaunului pasagerului din dreapta, am incercat sa ma ridic, dar nu puteam, prietenul meu statea langa mine tinandu-ma de mana si spunandu-mi ca o sa fie bine.
Ma uitam in jurul meu si imi spuneam ca asta nu mi se poate intampla mie. In momentul in care m-au urcat in ambulanta am inceput sa tremur haotic, cred ca din cauza fricii. In acel accident am suferit diferite traumatisme, fractura de coloana t5-t6, coaste fracturate, una dintre coaste mi-a perforat pleura plamanilor, sternul fracturat, ruptura de muschi la bratul drept. De-a lungul recuperarii mele, am avut persoane minunate alaturi de mine, parintii mei, care m-au sprijinit in fiecare moment, fratele meu care m-a incurajat la fiecare pas, prietenul meu ,care mi-a ramas alaturi, oferindu-mi iubire neconditionata
si multi altii care nu m-au parasit, se stiu ei”
, a scris Ioana. 

Tanara a ajuns la spital la Iasi, unde a fost operata la coloana si i-a fost montat un dispozitiv de fixare metalic de la nivel vertebral dorsal. In timpul spitalizarii, tanara a luat si o infectie, parintii ei sustineau la acel moment ca este vorba despre o bacterie intraspitaliceasca, stafilococul auriu.

Acum, Ioana se afla imobilizata intr-un carucior, face insa multa recuperare si spera ca o minune sa se intample si in cazul ei.
Pentru cei care care doresc sa o ajute financiar, conturile familiei sunt.
CONT EURO: AMARIŢEI SILVIU VLADUŢ: RO73BRDE340SV61916653400
CONT LEI: AMARIŢEI LORY: RO85BRDE340SV55943153400
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI