Simona Pătruleasa, prezentator Știrile Kanal D: „De ce sunt numerele atât de importante pentru viața noastră?” 

Corina Stratulat, numereolog: „Ele ne ajută să facem alegeri mult mai favorabile. În fiecare zi, noi avem de luat o grămadă de decizii: cum ne educăm, unde muncim, în ce relații stăm și cifrele ne dau o perspectivă, astfel încât să ne fie un pic mai ușor și să alegem ce ne este favorabil, pentru succes, pentru sănătate, pentru tot ce ne dorim noi.”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Simona Pătruleasa, prezentator Știrile Kanal D: „Ce este cifra destinului?”

Corina Stratulat, numereolog: „Cifra destinului este un indicator care ne ghidează cumva către misiunea noastră, ce avem de făcut în viața aceasta. Nu ne am născut să ținem umbră degeaba pământului, cu toții avem o misiune și de multe ori e greu să o înțelegem și colindăm așa toată viața.

Prin calculul cifrei de destin, bazat pe data de naștere, avem o ghidare și atunci ne este un pic mai ușor. Fiecare avem o dată de naștere și folosind cifrele de acolo o putem calcula ca și sumă a tuturor cifrelor din data în care ne-am născut.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si