Close sidebar
Close sidebar

Impresarul lui Pomohaci rupe tacerea! Ce a declarat despre preotul dat afara din Biserica

Cristian Pomohaci a avut mult de patimit in ultima perioada, dupa ce, in mediul public, a aparut o inregistrare in care acesta hartuia un minor de 17 ani.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acesta a fost caterisit, respectiv exclus din Biserica, iar, de curand, presa tabloida a scris ca nici cariera muzicala nu-i mai merge ca inainte. Jurnalistii au anuntat ca spectacolul aniversar de la Sala Palatului, programat pe 11 octombrie, nu se va mai tine, dat fiind ca nu s-au vandut bilete.

In replica, Mariana Mirea, impresarul lui Pomohaci, a infirmat respectiva informatie, dezvaluind ca au fost vandute aproape toate biletele, si ca nu acesta a fost motivul din cauza caruia evenimentul nu va mai avea loc.

„Au fost vandute aproape toate biletele. Mai erau disponibile doar 20 de bilete la balcon si 26 de bilete in sala. Concertul a fost organizat de Televiziunea Romana, impreuna cu o firma”, a declarat Mirea, la Romania TV.

Bugetul.ro aminteste ca Sala Palatului are o capacitate de 4.060 de locuri.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Preturile biletelor la spectacolul „intre cer si pamant”, de la Sala Palatului

VIP – 200 de lei

Categoria I – 150 de lei

Categoria II – 125 de lei

Categoria III – 85 de lei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI