Close sidebar
Close sidebar

Impreuna pentru Mihnea! Un baietel de 7 ani are nevoie de ajutorul nostru ca sa duca o viata normala! Operatia costa 100.000 de euro! Foto!

Ioan Mihnea Coman, un baietel de doar 7 ani, din Vatra Dornei, judetul Suceava, are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea avea o viata normala. Copilul, diagnosticat cu o boala cumplita, are nevoie de 100.000 de euro pentru o operatie care l-ar ajuta sa mearga.

G.G.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ioan Mihnea Coman a fost diagnosticat cu tetrapareza spastica cu miscari diskinetice – atetoza, iar sansele sa mearga vreodata sunt reduse.

Parintii au facut tot ce le-a stat in putinta pentru fiul lor, au consultat medici din tara, dar si din strainatate, si l-au dus la diferite tratamente.

Mihnea are nevoie de o interventie foarte costisitoare, Deep Brain Stimulation. Interventia, ce consta in aplicarea unui dispozitiv ce coordoneaza miscarile, si al carei pret este de 100.000 de euro, se face la Barcelona, la Spitalul Sant Joan de Deu.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Celor care vor sa-l ajute pe Mihnea sa aiba o viata normala o pot face donand in contul Asociatiei Ioan Mihnea, deschis la BCR Vatra Dornei: RO08 RNCB 0243 1498 9428 0001

Pentru cei care vor mai multe informatii, pot lua legatura cu parintii baietelului:

Dana: 0722.935.737

Razvan: 0753.529.282

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI