Sase milioane de romani nu au apa potabila in case si nici acces la sistemul public de utilitati. Statistica de pe foaie arata insa mai rau in teren, acolo unde saracia face casa buna cu indiferenta autoritatilor.

Citeste si: NOU! Horoscop TAROT săptămâna 4-10 februarie 2019. Mesajele CĂRŢILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Imaginea care pare de-acum un secol a fost surprinsa intr-o localitate aflata la o ora distanta de mers de municipiul Focșani.

Desi sunt racordati la reteaua de apa si canalizare, oamenii sunt nevoiti sa strabata kilometri pe jos pana la singura fantana, iar de-acolo, se intorc inhamati precum animalele de povara!

Un singur drum pana la fantana nu e indeajuns si dupa ce adapa animalele, barbatul se intoarce sa umple iar bidoanele cu apa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu tot efortul care il lasa adesea fara puteri, acasa, vasele stau nespalate cu zilele.

Citeste si: Larisa este "îngerul" de 18 de ani care a murit aseară alături de tatăl ei într-un accident în Sibiu! Mama și sora sunt internate în spital!

Cismelele aproape au ruginit de cand n-au mai vazut strop de apa. Oamenii le verifica zilnic, dar in zadar!

Cei care n-au timp sa strabata ulitele, cumpara apa de la magazin.

Cheltuiala mare nu e pe buzunarul oricui si cine nu isi permite sa plateasca, pune galetile la stresini, ca pe vremuri.

Am incercat sa aflam de la primarul comunei Jitia de ce nu mai curge apa in localitate de doua luni, insa edilul nu a vrut sa stea de vorba cu noi.

Nici in fata camerei, nici la telefon!

Citeste si: Șerban Huidu poate să urce din nou la volanul unei mașini, începând de azi! Cârcotașul a avut interzis la șofat pentru 6 ani, după accidentul auto de la Timișul de Sus EXCLUSIV

Primarul nu a avut timp sa ne ofere lamuriri despre problema care i-a aruncat pe alegatorii sai inapoi in timp.

Oamenii din localitate banuiesc insa ca s-ar fi spart o conducta si ca autoritatile nu se grabesc deocamdata sa o inlocuiasca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si