O astefl de școală, unde catalogul clasic a fost dat uitării, este Colegiul Național Vasile Alecsandri din Galați. Cadrele didactice, elevii, dar și părinții sunt încântați de noile modificări. Unii dintre dascăli privesc în urmă cu nostalgie la catalogul clasic, dar sunt conștienți și încântați de evoluția lucrurilor.

Citeste si: Rezidențiat 2021. Când are loc Concursul național pentru absolvenții facultăților de medicină din România

Mariana Anton, profesor llimba română: „Îmi place parfumul catalogului vechi, îmi place să mă uit într-un catalog vechi la o întâlnire de promoție de 10 de ani, de 20 de ani. Cred că ar trebui să gândim că asta e mersul lucrurilor”, a declarat pentru observatornews.

Ce părere au elevii și părinții

Părinții sunt notificați ori de câte ori copilul lor primește o notă sau o absență, astfel că pot vedea situația în timp real, fără a mai merge până la școală, realatează observatornews.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Părinte: „Ne ajută foarte mult.

Putem vedea imediat situația copilului, știm că e la școală, nu e la școală. E prezent, nu e prezent. Și notele le aflăm imediat”.

Elev: „Acum avem acces la note, le putem vedea. În plus și părinții le pot vedea, au conturile lor. Și au acces și la absențe. Pe termen lung se poate o vedea o schimbare utilă”.

Citeste si: Accident grav în Arad, cu 7 victime. A fost activat planul roșu de intervenție (VIDEO)

Câte unități școlare utilizează catalogul digital

În prezent, 248 de școli din 37 de județe au ales să utilizeze catalogul digital. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si