Astfel, totul a ieșit așa cum și-au dorit Deniz și Azimet.

Zümrüt începe să-și pună la îndoială trecutul și dragostea față de Serhat, de când a aflat că acesta are o fiică dintr-o relație anterioară. Ceea ce nu știe încă Zümrüt este că fosta iubită a lui Serhat este acum soția sa.

În această seară, de la ora 20:00, doar la Kanal D! Zümrüt și Serhan, la capăt de drum

Citește și: Mini vacanța de 1 decembrie, mobilizare suplimentară a autorităților. MAI: "În fiecare zi, la nivel național, vor fi de serviciu 24.000 de polițiști, jandarmi, pompieri și polițiști de frontieră"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Pentru Serhat, în schimb, nu există decât Zümrüt. Totuși, în timp ce încearcă să o convingă pe Zümrüt de acest lucru, cei doi îndrăgostiți vor fi supuși altor teste. Deniz începe să facă pași periculoși pentru a fi permanent în viața lui Serhat.

În această seară, de la ora 20:00, doar la Kanal D! Zümrüt și Serhan, la capăt de drum

După marea durere pe care o experimentează, Suhandan începe să facă propriile alegeri. Nu va mai permite nimănui să-i domine viața și va lua o decizie ce va șoca familia Demirkan.

În această seară, de la ora 20:00, doar la Kanal D! Zümrüt și Serhan, la capăt de drum

Citește și: Exclusiv! De ce Cătălin Cherecheș apare cu sânge pe față, după ce a fost prins în Germania: “Practic a fost folosită forța brută”

Serhat luptă pentru a le păstra atât pe Zümrüt, cât și pe fiica lui. Cu toate acestea, ușa pe care a deschis-o Cihan va fi începutul unui război între cei doi care nu se va încheia prea curând.

Dacă va afla Zümrüt adevărul care îi poate distruge viața, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Promisiunea”, difuzat numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si