Close sidebar
Close sidebar

În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”, la Kanal D. Lovitură de șoc, <marca> Ender

Fanii serialului “Prețul fericirii” se vor bucura de și mai multă acțiune si situații controversate ce se vor derula între protagoniștii producției, odată cu difuzarea unui nou episod, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Maria Stiuca,


DISTRIBUIE
acest articol

O nouă lovitură <marca> Ender va lovi direct în inimile celor care au făcut-o să sufere, Yildiz, Kumru și Dogan. Ender și Cagatay formează, de acum, o alianța greu de învins, acum, că aceștia au făcut un pas important, împreună.

Pe de altă parte, sigură dorința a lui Cagatay este să le facă viața <un iad> celor care l-au rănit cel mai mult, atât în plan personal cât și în afaceri, Yîldîz și Dogan. Cu zâmbetul pe buze, Ender urmează să dea lovitura de grație <dușmanilor> săi.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: În această seară, de la ora 19:00, în “Dragoste și speranță”, la Kanal D2: Momente de cumpănă pentru Zeynep

Kumru, în schimb, ascunde un secret știut numai de ea. Frumoasa fiică a lui Dogan trebuie să ia o decizie care îi va decide viitorul, dar care poate schimba și viețile celor din jurul său.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI