Abbas plătește prețul pentru toate acțiunile sale, iar faptul că nu își poate vedea fiul nou-născut îl înrăiește și mai mult.

Citește și: Azi, de la ora 19:00, în serialul „Dragoste și speranță! Gonul suspină după fiica sa

Serhat grăbește procedura pentru divorțul de Deniz,  însă aceasta își creează noi oportunități pentru a rămâne permanent în conac.

În această seară, de la ora 20:00, în “Promisiunea”! Abbas, exclus din propria familie

Zümrüt decide că trebuie să fie independent și începe să lucreze în atelierul lui Cihan. Serhat devine extrem de gelos și încearcă să o convingă pe Zümrüt să renunțe.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Dan Ciotoi a ajuns din nou pe patul de spital! Care este starea de sănătate a artistului

Pe de altă parte, Serhat, care îl suspectează pe Abbas de toate nenorocirile care s-au abătut asupra familiei sale, caută răspunsurile la suspiciunile sale la sergentul Niyazi. În același timp, Abbas îl caută și el pe Niyazi, de teamă că acesta să nu dezvăluie toate nelegiurile făcute.

Va reuși Serhat să pună capăt suspiciunilor sale în ceea ce-l privește pe Abbas și ce reacție va avea Zümrüt, atunci când bărbatul iubit va fi la un pas de a săvârși un gest care le poate distruge viețile, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Promisiunea”, difuzat numai la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si