Close sidebar
Close sidebar

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Inimă rebelă”, difuzat la Kanal D, Rüya, la un pas să clacheze

În aceasta seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Inimă rebelă”, difuzat la Kanal D, membrii familiei Soysalan și apropiații acestora trec prin situații complicate.

Alis Pop,


DISTRIBUIE
acest articol

Yaman ia atitudine și caută un loc în care să ascundă cadavrul lui Rüzgar, în vreme ce Alaz are grijă ca Rüya să păstreze secretul faptelor sale și să nu dezvăluie totul autorităților. În mod uluitor, pentru prima dată, Alaz și Yaman fac front comun și decid să o scoată pe Rüya nevinovată din această situație și sunt dispuși să facă orice pentru asta.

În plan paralel, Adil, tatăl lui Rüzgar, află că acesta este ascuns chiar în casa familiei Soysalan și, ajuns la resedința acestora, bărbatul va descoperi indicii la care nu se aștepta. Îngrijorat pentru fiul său, Adil anunță autoritățile.

Între timp, Cesur și Asi, care sunt cu Çağla la spital, ascund un mare secret care poate afecta viețile tuturor în ceea ce privește <cazul> Rüzgar.

O întâmplare va face ca Serhan să afle adevărul despre moartea lui Rüzgar și atunci acesta va lua o decizie care șochează întreaga familie.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Cine este, de fapt, adevăratul ucigaș al lui Rüzgar și, ce decizie șocantă va lua Serhan, pentru a proteja adevăratul vinovat de moartea tânărului, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Inimă rebelă”, difuzat numai la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI