În timp ce Ömer și Oğulcan caută disperați diamantul dispărut, pentru a o salva pe Süsen din mâinile infractorilor care au sechestrat-o, tânăra trece prin momente teribile.

Mama acesteia îi sare în ajutor fiicei sale iar Ömer apelează la sprijinul lui Akif pentru a-și salva iubita. Evenimentele se precipită între infractori și tinerii implicați fără voia lor în acest grav incident, iar Süsen va avea parte de o suferință fără margini.

Pe de altă parte, o șansă neașteptată îi dă ocazia lui Ömer, și întregii sale familii, să schimbe viață în bine, iar tânărul acceptă cu bucurie această oportunitate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Preluând din nou frâiele Colegiului Ataman, Akif îi adună pe toți elevii liceului la un eveniment motivational insă, când Cansu și Aybike se întâlnesc, o nouă dramă urmează a le pune la încercare pe cele două tinere.

Nu ratați, în această seară de la ora 20:00, un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat numai la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si