În noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, telespectatorii vor putea urmări evenimentele surprinzătoare, momentele tensionate dar și situațiile dramatice de care  vor avea parte eroii preferați ai îndrăgitei producții.

Supărat peste măsură din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut Emel, Omer merge la reședința familiei la care lucra Asiye pentru a le cere socoteală.

Pe de altă parte, situația neplăcută în care s-a aflat familia sa, în special micuța Emel, o determină pe Asiye să își caute un nou loc de muncă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

De când a aflat că este însărcinată, Suzan trece prin stări neexperimentate până acum, însă nu știe dacă să îi comunice această uimitoare veste lui Yaman, frumoasa femeie știind că fostul său partener s-a logodit cu Süreyya.

Akif continuă să facă demersuri pentru ca frumoasa lui soție să îi ierte tradarea, însă Nebahat nu are nicio intenție să revină asupra deciziilor luate în privința soțului infidel.

Mai mult, ea continua să își pedepsească soțul, printr-o serie de acțiuni drastice.

Sărbătoarea Anului Nou îi aduce împreună pe membrii familiei Eren, dar și pe prietenii acestora, însă nimeni nu bănuiește că Ömer urmează să devină victima unei agresiuni.

Nu ratați noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, în aceasta seară de la ora 20:00, pentru a fi martorii evenimentelor captivante ce se vor derula  în viața personajelor preferate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si