În această seară, de la ora 20:00, fanii serialului ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D vor avea parte de noi evenimente dramatice și elemente surpriză, odată cu difuzarea unui nou episod al producției, la Kanal D.

O regăsim pe Süreyya, încolțită de Nebahat, aceasta amenință că îi dă în vileag faptele dacă nu își recapătă acțiunile și banii furați de Akif. Pus în dificultate de către soția sa, Akif este forțat să facă o înțelegere cu Nebahat, însă Süreyya are cu totul alte planuri.

Cansu este încântată să devină noua elevă a Colegiului Ataman, după ce Akif a acceptat să să o înscrie pe tânără în aceeași instituție cu frații săi, de teamă ca aceasta să nu divulge secretul sumbru al acestuia, ce vizează familia Eren, iar Orhan este curtat de către Șevval, care pare să nutrească sentimente de iubire pentru angajatul său. Ayten însă nu este dispusă să îl scape din mână, și de această dată, pe Orhan, așa că face demersuri pentru ca acesta să nu fie singur în preajma lui Șevval.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: De ce a atacat Israelul cu forțe terestre Libanul. Premierul Benjamin Netanyahu: ”Trăim momente de răscruce”- wowbiz.ro

În timp ce Ayla este fericită că a reușit să recupereze banii furați de Gökhan de la fiul său, bărbatul pune la cale o răzbunare cruntă, care îi va pune viața în pericol mamei adoptive a lui Berk.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, evenimentele dramatice ce se vor derula în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D.

Începând de săptămâna viitoare, îndrăgita producție va putea fi urmărită lunea și marțea, de la ora 20:00, numai la Kanal D. Mâine, de la 20:00, începe noul serial „Inimă rebelă” ce va putea fi urmărit de miercuri până vineri, de la 20:00 la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si