În această seară, la ora 20:00, la “Survivor România” se vor derula imagini cu un puternic impact emoțional! În Republica Dominicană se va disputa unul dintre cele mai importante jocuri ale săptămânii, Faimoșii și Războinicii vor juca pentru imunitate în fața eliminării. Momente dramatice se vor desfășura în confruntarea între cele două echipe, cu o miza uriașă, accidentările țînându-se lanț în rândul concurenților de la “Survivor România”. 

Cătălin Moroșanu plonjează în apă, de pe tobogan, însă are nevoie de ajutorul medicilor,  acuzând dureri în zona abdominală. Și Marilena, de la Războinici, trece printr-o accidentare, concurenta este dusă pe brațe spre echipajul de salvare. 

Citeste si: „Survivor România” a cucerit inimile românilor! Kanal D, pe primul loc în audiențe

Tot în ediția din această seară, difuzată la ora 20:00, la Kanal D, Alexandra Stan va trece printr-o încercare uriașă; aceasta se vede nevoită să își învingă teama de înălțime și de apă. Speriată și cu ochii în lacrimi, Faimoasa nu își găsește puterea de a sări pe trambulină.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

“Cred că voi muri! Sunt foarte speriată!”,  pune panicată Alexandra Stan. 

Înainte de jocul pentru imunitate, faimosul Costi Ioniță face o observație în legătură cu strategia adversarilor.

“Am observat că și ei se ceartă foarte tare, dar ascund foarte bine!”,  spune Costi Ioniță.

Citeste si: Survivor 2021. „Albaștrii” au câștigat aseară orezul și uleiul. Tensiuni maxime atât în echipa Faimoșilor, cât și în cea a Războinicilor

După prima victorie de aseară a Faimosilor, Zannidache nu consideră că meciul câștigat înseamnă și o victorie pentru funcționarea echipei, menționând că este nevoie de mai mult timp pentru că aceasta să evolueze sănătos în toate situațiile și încercările prin urmează să treacă. 

“Întreabă-mă dacă suntem uniți la rău, la greu. Că acum ne este bine, am câștigat jocul trecut”,  spune Zannidache. 

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, confruntarea pentru imunitate și primul Consiliu, al celui de-al doilea sezon “Survivor România”, reality-ul urmărit de milioane de fani, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si