Situația în care se află autoritățile, în anchetarea teribilului caz al uciderii tinerii Ferda, a devenit tot mai apăsătoare, iar procurorii implicați sunt amenințați cu moartea, în fiecare moment de către autorul teribilei crime. Cu toate acestea, Îlgaz și Ceylin nu își pierd speranța că o vor găsi la timp pe Defne, pentru a-i salva viața iar Eren este sprijinul de nădejde al acestora în dramatica încercare prin care trec aceștia.

Citește și: VIDEO- Ionuț Varodi a renunțat la rolul bucătărașului Lulu: „Cel mai mare vis al meu e să mă întorc pe scenă”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Procurorul Pars este devastat de pierderea ajutorului său de încredere, Rîdvan, ucis mișelește de către infractorii care doreau eliberarea lui Salim. Mergând pe firul evenimentelor, Pars află că ucigașul lui Rîdvan este un bărbat, cunoscut drept “Tăiatul”, iar procurorul demarează o anchetă urgentă în acest caz.

Avocatul Yekta și Lacin sunt în stare de șoc atunci când Omer le dezvăluie, cu minuțiozitate, evenimentele tragice petrecute recent, în care Rîdvan și Salim au fost uciși.

Cei doi bănuiesc că în această situație teribilă este implicat chiar Omer.

Citește și: Un nou episod din serialul „Dragoste și speranță”, la Kanal D2: Naciye, Cavidan și Alper, față în față

Dacă vor reuși Îlgaz și Ceylin să salveze viața micuței Defne și, ce decizie uluitoare va lua procurorul Pars, în ceea ce-l privește pe colegul său de breaslă, puteți afla astăzi, de la ora 22:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D2. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si