Evenimentele petrecute în serialul "Gomora” continuă să ofere privitorului realitatea necosmetizată, în care graniţa dintre bine şi rău pare să dispară, iar intrigile, luptele pentru putere, trădarea, sau, dimpotrivă, iubirea și loialitatea se "împletesc" într-o furtună a întâmplărilor.

Citește și: Campania Radio Impuls” Facem Școala Bine” și susținută de parapet.ro a ajuns la final. Ce școală a câștigat panourile fotovoltaice de ultimă generație?

În această seară, într-un nou episod din “Gomora”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

  S-a schimbat foarte mult Genny Savastano (Salvatore Esposito). Și nu doar din cauza celor treizeci de kilograme mai puțin, ci datorită coșmarurilor care nu îl lasă să doarmă, acestea  făcându-l să-și piardă zâmbetul lipsit de griji pe care l-a avut cândva. Genny este foc și pară pe mama lui, care l-a trimis în iadul Hondurasului. Cu toate acestea, bărbatul a devenit mult mai puternic după experiența trăită și îi impresionează cu atitudinea sa, atât pe mama lui, cât și pe șefii clanului.

Citește și: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Când viața ”bate” filmul!

Prioritatea lui Genny au devenit acum alegerile din Giugliano, un sat mare din hinterlandul napolitan, unde va fi construit un port gigantic pe care savastanii ar trebui să-l poată gestiona netulburați. Din acest motiv, Genny îl susține pe unul dintre prietenii săi pentru funcția de primar, sprijinindu-l prin toate mijloacele.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:00, un nou episod din serialul "Gomora", la Kanal D2. Producția poate fi urmărită săptămânal, miercuri și joi, de la ora 22:00, la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si