Close sidebar
Close sidebar

În această seară, de la ora 22:30, doar la Kanal D2! Rocco, înapoi “în joc”

În această seară, de la ora 22:30, Rocco Schiavone, eroul îndrăgitului serial omonim, difuzat la Kanal D2, se află internat în spital, însă ambițiosul polițist este decis să se recupereze rapid și să revină cât mai curând “în joc”.

Alexandra Costea,

În această seară, de la ora 22:30, doar la Kanal D2! Rocco, înapoi “în joc”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pentru că Rocco se află în perioada de recuperare, la spital, după operația avută la rinichi, inspectorul adjunct Scipioni este detașat să se ocupe de cazul lui Roberto Sirchia, un industruiaș local, mort în timpul unei intervenții chirurgicale.

Rocco, internat și el în același spital cu Roberto, nu stă deoparte atunci când află că prietenul său, Doctorul Negri, este cel acuzat de malpraxis și caută piste care să dezvăluie adevărul despre tragicul incident din instituția medicală. Rocco îi este recunoscător medicului Negri pentru că i-a salvat viața, acesta fiind cunoscut drept un chirurg desăvârșit, și vrea să își ajute prietenul în această situație extrem de delicată.

Citește și: VIDEO- Diana Cârlig și Ionuț Bledea, viață de părinți. „Avem parte de niște fetițe foarte cuminți. Tăticul participă la toate activitățile”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Celebrul inspector colaborează, îndeaproape, cu Sandra, pentru a-l ajuta în elucidarea cazului morții lui Sirchia, Rocco considerând că acesta a fost asasinat, iar apoi totul i s-a înscenat medicului chirurg.

Ce dezvăluire uluitoare vor face inspectorul Rocco și adjunctul Scipioni, atunci când îi vor întâlni pe membrii familiei lui Sirchia, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, odată cu difuzarea unui nou episod, numai la Kanal D2. 

Ce s-a întâmplat în ultimul episod din „Rocco Schiavone”?

Cel de-al doilea agent de pază din jaful de la cazinou, Ruggero Maquignaz, a fost găsit mort în pădure, iar Rocco bănuia că cineva a vrut să scape de el după ce infractorii dăduseră "lovitura anului". Pe de altă parte, Rocco l-a vizitat pe prietenul său, Roversi, căruia i-a mulțumit pentru ajutorul acordat în cazul Favre, iar acum Michelini își ispitea pedeapsa.

Ca și când nu ar fi fost de ajuns problemele cu care se confrunta Rocco, celebrul inspector a aflat că Sebastiano evadase, la scurt timp după ce Enzo Baiocchi fusese eliberat, iar acum polițistul se temea de ce-i mai rău pentru prietenul său.

Citește și: VIDEO- Analize preventive gratuite. CNAS: „Ca să beneficiem de aceste analize trebuie să mergem la medicul de familie”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI