În această seară, în noul episod al serialului ”Tablou de familie”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, tensiunile dintre Sergen și Azra ating cote maxime, în fața sălii de judecată, după ce soțul avocatei a refuzat divorțul.

Colpan intervine în această situație dificilă pentru fiica sa și îl avertizează pe Sergen că divorțul se va pronunța, indiferent de dorința sa, Azra refuzând să mai continue căsnicia cu acesta, din cauza infidelității bărbatului.

Totodată, Colpan și Faruk se vor afla în fața unei situații tulburătoare, atunci când fiicele lor doresc să afle adevărul despre separarea acestora, petrecută în urmă cu 25 de ani. Ceea ce vor afla Azra, Gunes si Sanem, de la părinții lor, le va schimba viețile.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În mod surprinzător, Sergen o va avertiza pe Azra de obsesia dezvoltată de Jale, în ceea ce o privește, iar frumoasa avocată va trebui să ia măsuri pentru protecția copiilor săi.

Pe de altă parte, efortul constant al avocatei va avea un succes răsunător, în ceea ce privește cazul dramatic al Melisei, care vrea, cu orice preț, să divorțeze de soțul său, Koray. Cu toate că acțiunile lui Koray, în ceea ce o privește pe Melisa, sunt susținute îndeaproape de mama acestuia, acestia vor avea parte de un șoc uriaș atunci când Azra își va face apariția

în fața acestora pentru a o ”salva” pe clienta sa din situația teribilă pe care o trăiește de ani buni.

Ce este în stare să facă Jale pentru a se răzbuna pe Azra și dacă va reuși avocata să preîntâmpine dezastrul care îi amenintă familia, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si