Cu toate că părinții săi au descurajat din start o relație cu Ruzgar, colegul și șeful său de la locul de muncă, iată că Nursema va da curs sentimentelor de iubire care apar între cei doi. Kîvîlcîm și Omer sunt extrem de fericiți împreună și se bucură din plin de fiecare moment petrecut împreună, în vreme ce Fatih și Gorkem ajung să aibă serioase probleme în căsnicie.

Episod nou O dragoste: Nursema iubește din nou

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Nilay reușește să o convingă pe Pembe de faptul că nu a agresat-o niciodată pe Gorkem, așa cum susține cea din urmă și, mai mult decât atât, nora familiei Unal îi va dovedi soacrei sale că soția lui Fatih a avut o relație cu Omer.

Citește și: Drama neștiută a actorului Yiğit Kirazcı, din serialul "Tablou de familie" ce va avea premiera pe 27 iunie la Kanal D. Pe Kirazci, telespectatorii l-au îndrăgit deja în producția “O dragoste”

Cum va reacționa Pembe când se întâlnește față în față cu Omer, după ce a aflat de relația dintre acesta și nora sa, Gorkem, puteți afla astăzi, de la ora 20;00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si