În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat la Kanal D, fanii producției vor fi martori unor evenimente spectaculoase, emoționante, ce se vor derula în viața frumoasei Azra Cevher.

Deși a trecut un an de la pierderea lui Yildirim, Azra se simte pierdută, cufundată în întunericul tristeții, pe care o resimte în fiecare zi, de la teribilul accident care i l-a răpit pe bărbatul iubit.

Spre surprinderea sa, Azra primește o invitație neașteptată din partea lui Haluk, fostul său client în procesul de divorț demarat de acesta, care își lansează o carte dedicată răposatei sale soții, Buket. Cu toate ca Haluk se destăinuie în fața Azrei, manifestându-și suferința ce o simte după pierderea soției, fost avocată are suspiciuni în ceea ce privește intențiile acestuia. Azra trebuie să afle ce ascunde Haluk și decide să participe la lansarea cărții acestuia iar acolo îl cunoaște pe Efe, un chipeș avocat specializat care se dă drept asistentul scriitorului.

Ceea ce nu știe Azra este că Efe reprezintă familia răposatei soții a lui Haluk, Buket Ergul, care este autoarea reală a operei literare, iar Haluk este acuzat de plagiat. Ceea ce va afla Azra, chiar în ziua evenimentului, o va șoca.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

A mai rămas foarte puțin timp până când Guneș va da naștere primului său copil, și întreaga familie îi este alături. Mai mult, Guneș va face o surpriză de proporții familiei sale, în special surorii mai mari, atunci când anunță numele pe care îl va purta copilul său.

Cine este persoana care o va determina pe Azra să se reîntoarcă în slujba dreptății și, ce adevăr teribil va afla frumoasa avocată despre tragica moarte a lui Yildirim, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, într-un episod emoționant din serialul ”Tablou de

familie”, difuzat numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si