Close sidebar
Close sidebar

În această seară, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, evenimente dramatice continuă să șocheze familia Eren

Simona Costache,


DISTRIBUIE
acest articol

În această seară, în serialul ”Totul pentru familia mea”, evenimentele dramatice care se vor derula în viața eroilor producției continuă să surprindă privitorii, odată cu difuzarea unui nou episod, de la ora 20:00, la Kanal D.

Yasmin și Aybike sunt în stare de șoc după ce l-au ucis, în mod involuntar, pe Gökhan, însă tinerele vor avea parte, în mod neașteptat, de susținerea și ajutorul lui Akif și Șevval.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Se cere interzicerea Cybertruck pe drumurile din Europa. Mașinile lui Elon Musk sunt „periculoase” și „prea ascuțite”- antena3.ro

În familia Eren are loc o adevărată dispută atunci când Aybike află că Cansu l-a șantajat pe Akif pentru a fi înscrisă în liceul Ataman iar Orhan nu mai acceptă ajutorul venit din partea bărbatului.

Pe de altă parte, Ayten nu suportă să îl vadă pe Orhan în preajma lui Șevval și va lua o decizie neașteptată. Șirul evenimentelor dramatice continuă să se succeadă cu repeziciune în familia Eren, după ce Süsen află că mama sa este vinovată de moartea lui Suzan.

Ömer este devastat atunci când Süsen hotărăște să se despartă de el și nu știe care este motivul pentru care logodnica sa de a luat această decizie. 

Ce se va întâmpla atunci când se va afla despre teribilul incident dintre Gokhan, Aybike și Yasmin și, dacă va afla Ömer motivul pentru care Süsen a decis să rupă logodna, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat numai la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI