În această seară, de la ora 21:45, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, fanii îndrăgitei producții îi vor regăsi pe Inci și Han puși în fața unei noi situații dramatice, odată cu difuzarea unui nou episod, la Kanal D.

Cu toate că cei doi soți au decis că este cel mai bine pentru ei să locuiască împreună, departe de problemele cu care se confruntă membrii familiilor lor, Han ajunge în situația de a pune la îndoială decizia luată.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

Gulben nu contenește să își ajute sora, în ceea ce privește o relație cu Naci, însă Safiye consideră că bărbatul o va dezamăgi, dacă va relua relația cu el, așa cum a făcut-o în trecut. În mod surprinzător, Gulben îi va cere lui Naci să nu renunțe la iubirea pentru Safiye, pentru că doar așa aceasta va putea scapa de fantasmele trecutului. Nimeni însă nu își imaginează că Naci ascunde și el o drama uluitoare.

Ce se va întâmpla atunci când fosta soție a lui Naci ajunge față în față cu Safiye și cum va reacționa Inci atunci când Han îi spune că nu își poate părăsi familia, pentru a conviețui împreună, puteți afla în această seară, de la ora 21:45, urmărind noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai

la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si