In articol:
- Ce soluții există pentru ei?
- Care sunt avantajele acestei metode de uscare?
- Uscare mult mai rapidă și plăcută
- Ce tip de uscătoare de mâini sunt cele mai sigure?
Producătorii de ambalaje caută deja soluții pentru diminuarea costurilor de producție.
Spre exemplu, unitățile de cazare turistică sunt consumatori foarte mari de produse din hârtie și sunt direct afectați și de acest lucru.
Citește și: Românii, sufocați de scumpiri și în prag de iarnă. Ce s-a întâmplat cu prețurile de consum în octombrie
Ce soluții există pentru ei?
Uscătoarele de mâini devin mult mai convenabile, din punctul de vedere al costurilor, în conjunctura actuală. Un uscător de mâini modern nu consumă mult curent electric și este și prevăzut cu mecanisme ultrasofisticate de sterilizare și dezinfectare a aerului. Și cel mai important, nu va mai exista un consum ridicat de hârtie, care a ajuns să fie foarte scumpă.
Care sunt avantajele acestei metode de uscare?
Mult mai igienic!
Spre deosebire de uscarea realizată cu rola hartie industriala, uscătorul de mâini permite persoanelor care își vor usca mâinile să nu mai atingă nici un obiect contaminat cu microbi. Aceștia pot exista și pe rola de hârtie folosită sau pe suportul acesteia.
Pentru copii, sunt de preferat, pentru că vor fi mult mai protejați de infecții care pot provoca probleme mari de sănătate.
Uscare mult mai rapidă și plăcută
Un produs profesional pentru uscarea mâinilor va realiza acest lucru repede și într-un mod plăcut. Este preferat a fi folosit în sezonul cu temperaturi foarte scăzute, de către copii și persoane vârstnice, mai ales de către cei care suferă de reumatism.
Așadar, atunci când veți întocmi lista cu materialele necesare pentru igiena mâinilor, nu uitați să treceți pe lista respectivă, pe lângă dozator sapun lichid, săpun, hârtie igienică, odorizant pentru baie și un uscător profesional pentru uscarea mâinilor, de acum încolo.
Ce tip de uscătoare de mâini sunt cele mai sigure?
Oamenii de știință au atras atenția supra următorului lucru descoperit în urma unor serioase cercetări științifice făcute în ultimii 10 ani. Uscătoarele de mâini obișnuite care nu sunt prevăzute cu lămpi sau cu dispozitive speciale pentru sterilizarea aerului au potențial foarte ridicat de infectare cu o mulțime de bacterii care se găsesc în aparatul de uscare, mai ales dacă acesta nu este curățat în mod periodic.
Citeste si: VIDEO Ce a surprins Igor Cuciuc la mormântul fiicei sale: "Puișorul nostru"- radioimpuls.ro
Citește și: Noi scumpiri la carburanți. Cât costă azi benzina și motorina
Datorită acestui lucru, este util să alegeți modelele ultramoderne care sunt prevăzute cu mecanisme noi de sterilizare a aerului. Atunci când solicitați ofertele din partea firmelor specializate in produse de curatenie profesionale, nu omiteți să cereți detalii despre toate funcțiile pe care aparatul respectiv le are. Întrebați și intervalul de timp la care trebuie schimbate accesoriile responsabile de sterilizarea aerului. În felul acesta veți avea siguranța deplină a unei igiene perfecte. Clienții firmei dumneavoastră vor sesiza imediat buna intenție și vor aprecia mult acest lucru, mai ales în contextul actual.