Close sidebar
Close sidebar

In anul tragediei de la Colectiv, ministrul Banicioiu si-a mai luat o casa: a cincea! Sotia fostului guvernant a facut credit de 100.000 de euro

Cu toate ca a avut de rezolvat criza arsilor de la Colectiv, pentru Nicolae Banicoiu, fost ministru al sanatatii, 2015 a fost un an bun.

D.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nicolae Banicioiu a incheiat anul 2015 pe plus cu o casa: a cincea. Fostul ministru al sanatatii si-a achizitionat, anul trecut, un apartament de 126 mp in Bucuresti. Imobilul ii apartine pe jumatate lui, jumatate sotiei, care a facut si un credit ipotecar de 100.000 de euro pe care trebuie sa-l plateasca in 32 de ani. Mihaela Banicioiu n-a avut probleme la banca, mai ales ca in 2015 a castigat mai bine decat sotul ei (aproape 80.000 lei fata de 65.000 lei), de la doua companii de publicitate si o universitate privata.

Cu toate ca este la a cincea casa, paradoxal, fostul ministru nu prea are unde sa locuiasca. El detine un apartament de doar 51 mp donat de parintii sotiei sale in Bucuresti, o casa de 350 mp in Voluntari care este in constructie din 2010 (tot a sotiei), plus doua case in Valcea primite de la parinti, dintre care una este demolabila.

Asa ca, 100.000 de euro investiti intr-un apartament incapator a parut o necesitate pentru familia fostului sef al sanatatii. Unde mai pui ca banicioiu detine si bijuterii si obiecte de arta de peste 8.000 de euro, asa ca un spatiu intr-un cartier rezidential este binevenit.
Nicolae Banicioiu, alaturi de sotia lui, Mihaela

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Nicolae Banicioiu a fost Ministru al Sanatatii in perioada guvernului Ponta si a reusit in mandatul sau sa construiasca sau sa reconditioneze mai multe spitale. De asemenea, el a introdus sistemul cardului de sanatate care, un an mai tarziu s-a prabusit si a trebuit sa administreze criza arsilor in Colectiv.

El a ramas celebru pentru declaratia facuta pe 1 noiembrie 2015, imediat dupa tragedie, cand a spus ca „nu avem nevoie de nimic. Medicii nostri pot gestiona situatia”. 6 zile mai tarziu a rectificat: „Nu am spus niciodata ca nu avem nevoie de nimic”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI