Pentru că apetitul românilor pentru jocurile minții este tot mai mare, Kanal D le aduce acestora o nouă porție de provocare. Cel de-al doilea sezon al emisiunii "Tu urmezi!" va începe, în curând, la Kanal D! Dan Negru le va fi în continuare amfitrion celor care își doresc să stea la coadă la cultură generală, dar și celor din fața micilor ecrane, dispuși să își testeze cunoștințele și viteza de reacție.

Noul sezon "Tu urmezi!" le propune ca și până acum telespectatorilor competiție strânsă, domeniile dintre cele mai captivante și diferite, dar și personaje care "colorează" și fac și mai inedită competiția minții. Zâna Bună, Piaza Rea, dar și celebrități îndrăgite de public aduc cu ele întrebările din diferite domenii- istorie, muzică, frumusețe, călătorii, gastronomie etc.

" Noi editii ale show-ului <Tu urmezi!> vor fi, î n curând, noua provocare pentru publicul isteţ de televiziune; acel public pe care ne dorim să-l ţinem în faţa micului ecran sezon după sezon. Iar se face coadă; coadă la cultură generală", anunță Dan Negru, prezentatorul "Tu urmezi!".

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă- wowbiz.ro

Reamintim că sumele din cilindrii aflați lângă pupitrul emisiunii variază între 5 000 și 150 000 de lei, iar concurenții pot să-și adjudece și jackpot-ul în runda finală, în valoare de 100 000

de lei. Totul este posibil, dar pentru a câștiga sumele uriașe participanții trebuie să dea dovadă de concentrare maximă, mai ales în runda finală.

În ultimele momente ale competiției, finalistul va trebui să răspundă greșit la întrebări, răspunsul eronat fiind cel luat în calcul. Această provocare de a gândi "altfel", contracronometru, devine cea mai dificilă etapă din toată competiția.

Cum se vor descurca noii concurenți de la "Tu urmezi!", game show-ul prezentat de Dan Negru, dar și la ce provocări vor fi supuși aceștia pe parcursul edițiilor, vă invităm să descoperiți în curând, la Kanal D, odată

cu difuzarea unui nou sezon "Tu urmezi!".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si