Personalitate efervescentă, Rona Hartner vorbea cu generozitate și căldură, în cadrul interviului maraton, despre viața ei în lumina reflectoarelor, dar și în spatele acestora.

Emisiune în memoria actriței Rona Hartner, cea care a înfruntat greutățile cu zâmbetul pe buze

Rona Hartner a captivat prin interpretarea sa remarcabilă din filmul "Gadjo Dilo" și și-a câștigat reputația de cântăreață talentată, cu spectacole impresionante ce au avut loc în Paris și care s-au bucurat de succes.

Presa internațională o numește "frumoasa tornadă brună", în timp ce în România trezea în urmă cu aproape două decenii interesul jurnaliștilor cu scandalul "primului sex-gate autohton".

Rona Hartner cancer

Îndrăgita actriță, Rona Hartner a murit după o lungă suferință cu cancerul.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Rona Hartner vorbea despre moarte cu zâmbetul pe buze. Ce a transmis actrița în ultimul mesaj video

Din 2010, deține cetățenie franceză, fiind considerată una dintre personalitățile marcante ale Franței. Ea este, de altfel, inclusă în dicționarul "200 de străini care au construit Franța".

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

“Cât v-a costat eticheta de <amanta președintelui Emil Constantinescu?”, “Câți bărbați celebri ați cucerit cu vocea dvs.?”,

“Ați abandonat vreun moment lupta cu cancerul?”, “De câte ori vi s-a spus că nu sunteți dusă la biserică?”, “Ce o lasă mută pe Rona Hartner?” sunt câteva dintre întrebările la care artista a răspuns în cadrul emisiunii, în urmă cu câteva luni.

Rona Hartner cancer

Rona Harner a murit la vârsta de 50 de ani din cauza cancerului.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: EXCLUSIV: Ce premoniție a avut Rona Hartner înainte de moarte. Acesta a fost momentul când a știut că sfârșitul îi este aproape

Îndrăgita artistă Rona Hartner a încetat din viață pe data de 24 noiembrie, la vârsta de doar 50 de ani, după o lungă suferință. Sora a făcut anunțul trist despre starea ei de sănătate cu o seară înainte de decesul Ronei.

„Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje în aceste clipe dificile, dar vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la El”, este mesajul postat de Rinda.

Încă din anul 2019, actrița a fost diagnosticată cu cancer la colon și ficat, iar mai apoi în anul 2023 boala a recidivat, de data aceasta la creier și plămâni. Deși a urmat tratamentul în care credea cu sfințenie, boala a învins.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si