Close sidebar
Close sidebar

In Parcul Moghioros se uda iarba si pe ploaie. "Aspresoarele udau spatiile verzi desi afara ploua. Ati mai vazut o asemenea bataie de joc?"

In timp ce afara ploua, aspresoarele din Parcul Moghioros udau de zor spatiile verzi. Modernizarea acestui parc a costat 75 de milioane de lei, bani europeni.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Parcul Moghioroş, care a fost recent reabiltat, are astăzi alei pline de apă, iar aspersoarele udau spaţiile verzi deşi afară plouă. Aţi mai văzut o asemenea bătaie de joc?", a declarat Andrei Militaru, un cetăţean care locuieşte în apropierea parcului, pentru ziarul Adevarul.
Acesta a precizat că până şi copacii pentru care s-au cheltui mii de euro au fost lăsaţi să se usuce, în timp ce piatra folosită pe alei s-a desprins.
Proiectul a prevăzut modernizarea spaţiilor verzi de peste 10 hectare prin amenajarea de piste pentru biciclişti/role, a unor zone pentru concerte, pentru câinii de companie şi pentru fitness, a unui skatepark, alături de terenuri multisport, locuri de joacă pentru copii, mese de şah.
Deschis în vara anului 2015, cu aproape un an întârziere, Parcul Moghioroş a stârnit discuţii contradictorii, multe persoane fiind nemulţumite de lipsa spaţiilor de joacă şi de faptul că s-au tăiat foarte mulţi copaci în timpul reabilitării.
Dar iată că nemulţumirile faţă de acest parc continuă şi în ziua de astăzi. Concret, oamenii se plâng de faptul că nu există scurgeri pe alei, iar când plouă se formează bălţi de apă.

"Parcul Moghioroş, care a fost recent reabiltat, are astăzi alei pline de apă, iar aspersoarele udau spaţiile verzi deşi afară plouă. Aţi mai văzut o asemenea bătaie de joc?", a declarat Andrei Militaru, un cetăţean care locuieşte în apropierea parcului.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Acesta a precizat că până şi copacii pentru care s-au cheltui mii de euro au fost lăsaţi să se usuce, în timp ce piatra folosită pe alei s-a desprins. Proiectul a prevăzut modernizarea spaţiilor verzi de peste 10 hectare prin amenajarea de piste pentru biciclişti/role, a unor zone pentru concerte, pentru câinii de companie şi pentru fitness, a unui skatepark, alături de terenuri multisport, locuri de joacă pentru copii, mese de şah.

Deschis în vara anului 2015, cu aproape un an întârziere, Parcul Moghioroş a stârnit discuţii contradictorii, multe persoane fiind nemulţumite de lipsa spaţiilor de joacă şi de faptul că s-au tăiat foarte mulţi copaci în timpul reabilitării. Dar iată că nemulţumirile faţă de acest parc continuă şi în ziua de astăzi. Concret, oamenii se plâng de faptul că nu există scurgeri pe alei, iar când plouă se formează bălţi de apă, scrie ziarul Adevarul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI