Close sidebar
Close sidebar

In pericol de moarte in fiecare zi. Oamenii care fac naveta din Ilfov in Bucuresti sunt tratati ca niste animale in autobuze care aproape se dezintegreaza pe drum

Inghesuiti unii peste altii, fara bilete si transportati in autobuze care mai au putin si se fac bucati. Prin asta trec zi de zi oamenii care fac naveta din judetul Ilfov in capitala. in aceasta dimineata mai multi soferi au fost amendati. Asta o rezolva insa problema, se intreaba calatorii care suporta astfel de conditii de ani de zile.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Abia daca se vede in microbuz, din cauza geamurilor aburite. Oamenii stau lipiti unul de celalat. Indura conditiile inhumane pentru ca nu au alta varianta sa ajunga la serviciu.

"Inghesuiti, asa mergem!
V-a dat biletele acum?
Avem bilete fara numar. Le-a luat pe toate.
De ieri? De cand sunt acestea?
De 2 saptamani"

De parca nu este suficient ca oamenii sunt transportati in astfel de conditii, nici macar bilete nu primesc. Banii ii dau soferului in urca in masini. In schimb li se asigura un loc in gramada…

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro


Politistii au oprit doar cateva microbuze in care au descoperit neregulile. In doar cateva minute insa, toate mijloacele de transport in comun se apropiau ca la carte.

"De cel putin 20 de minute nu mai trece niciun mijloc de transport in comun. Calatorii ne-au spus ca soferii si-au ascuns masinile prin parcari"

Nepasarea soferilor sau a patronilor acestor firme pare sa scrie deja istorie.

V-ati intrebat insa, vreodata pe mana cui va lasati viata atunci cand va urcati in microbuze? 

"Amenzile pentru fiecare sanctiune in parte depasesc suma de 900 de lei si cei de la Investigatii criminale vor confisca sumele de bani care sunt gasit in plus fata de biletele de calatori care sunt eliberate", spune un reprezentant al Politiei Ilfov.

Amnezile sunt usturatoare ce-I drept.

Controalele sunt din ce in ce mai dese. Si totusi nimeni pana acum nu pare sa fi gasit solutia ca aceste situatii periculoase sa nu se mai repete.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI