Este vorba de aproximativ 600 de blocuri din cinci sectoare ale Bucureștiului fără agent termic, în condițiile în care, meteorologii avertizează că urmează cel puţin două zile de ger.

Avarii la reţeaua de termoficare apar în permanență, însă odată cu răcirea bruscă a vremii din ce în ce mai multe zone din București încep să aibă probleme cu agentul termic.

Temperaturile atinge în timpul nopții mai puțin de zero grade, iar zeci de mii de bucureşteni se descurcă cum pot, după ce au rămas de mai multe zile fără căldură sau apă caldă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Locuinţă distrusă într-un incendiu în comuna Bogdăneşti, Vaslui

Sectorul 6, cea mai afectată zonă din Capitală

Zona cea mai afectată este Sectorul 6, ca urmare a unor avarii apărute pe Strada Romancierilor, Bulevardul Timişoara şi Bulevardul Iuliu Maniu, însă au existat destule probleme şi în sectoarele 1, 2, 3 şi 5. 

Şi Spitalul Clinic Colentina a fost afectat de avariile la reţeaua de termoficare.

Managerul unităţii spune că spitalul era pregătit pentru o astfel de situaţie.

,,Avem apă caldă în toate corpurile de clădire, asigurată de boilere individuale. Căldura este asigurată de panouri radiante şi aparate de aer condiţionat pe perioada intervenţiei celor de la Termoenergetica.  Intervenţia a fost anunţată şi s-au luat măsurile necesare", a precizat managerul Spitalului Clinic Colentina, Victor Cauni.

Compania Municipală de Termoficare a informat că majoritatea lucrărilor la reţeaua de termoficare vor fi finalizate în cursul zilei de astăzi. 

Citeste si: Ministrul Energiei, despre situația celor peste o mie de blocuri din București care nu au căldură: "Nici acum când sunt bani"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si