Pe scurt, 8 piscine, 16 tobogane, toate cu apa termala, 30 de grade in aer, 35 de grade in apa, la 15 minute de Bucuresti.

COSMIN NICOLAE, wellness manager: In fiecare zi clientii nostri pot alege in functie de ziua tematica la care participa diferite activitati. Activitati ca yoga, pilates, aqua gymuri, aqua fun, aqua kineto si pe langa asta mai avem si partea de peeling in saunele umede, unde poti face peeling cu zahar sau sare pe tot corpul, iar la final le oferim o masca de argila.

Complexul de wellness, bazat pe ape termale, este impartit in mai multe zone de relaxare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

REMUS BOGDAN, food & beverage director: Prin topoganele pe care le avem acolo ofera un excelent prilej pentru copii de a se distra.

Piscina interioara se extinde si in afara, astfel incat, indiferent de anotimp si de temperatura exterioara, puteti face baie si hidromasaj sub cerul liber si va puteti rasfata cu o bautura exotica la pool-barul din apropiere.

Intr-un asa peisaj luxuriant, si restaurantele au mancare pentru toate gusturile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si