Close sidebar
Close sidebar

In Postul Pastelui a fost diagnosticata cu o boala cumplita, iar astazi Cerasela a pierdut lupta cu viata. "Nu ai mai avut putere sa lupti ... m-ai lasat singur!" Mesajul sotului este sfasietor

Cerasela Mihovici, o tanara din Botosani, si-a pierdut viata intr-un spital din Viena, dupa ce ani de zile s-a luptat cu o boala crunta. Sotul acesteia a transmis un mesaj cutremurator, dupa ce fata s-a stins din viata.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cerasela Mihovici este singura botosaneanca supusa unui transplant de plamani, care a fost operata prima data in 2011, dupa o campanie mediatica dusa de "Monitorul de Botosani" si „Adevarul", precum si de mai multe organizatii din tara. Tanara a fost operata la Viena, in baza formularului E112, insa dupa patru ani au aparut complicatii din cauza unei bacterii contractate de la o raceala.

In 2015, tanara, in varsta de 25 de ani, s-a casatorit cu Andrei, barbatul care ani de zile i-a fost alaturi in lupta pentru viata, la fel ca si parintii ei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

In Postul Pastelui, in 2015, fetei i s-a facut atat de rau incat a chemat ambulanta. Cu greu a ajuns la Iasi si apoi la Viena, unde a beneficiat de un tratament care i-a mai imbunatatit starea de sanatate.

Asta in conditiile in care capacitatea plamanilor ajunsese din nou la 14%, ca inainte de transplant. Ulterior, in decembrie 2016, aceasta a primit un nou plaman la Viena, insa, din pacate, organismul tinerei a cedat in urma unor complicatii pe care le-a dezvoltat la finele anului trecut.

Aceasta era stabilita impreuna cu sotul ei in Austria de doi ani.


"Nu ai mai avut putere sa lupti. M-ai lasat singur. Te-am iubit, te iubesc si te voi iubi cat voi trai. Vei ramane toata viata in inima mea si nu te voi uita niciodata”, este mesajul sfasietor al sotului Ceraselei. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI