Close sidebar
Close sidebar

In timp ce actorii-pensionari se plang ca au venituri mizere, Ion Caramitru are doar din pensie 3.400 de lei! Veniturile totale ale actorului depasesc 5.000 de euro pe luna

Marin Moraru, Sebastian Papaiani, sunt doar doi dintre actorii care au murit in utima perioada care au plecat dintre noi cu “un gust amar”. Amandoi erau dezamagiti de faptul ca nu li s-au recunoscut si financiar contributiiile si aveau nsite pensii mici pentru munca depusa.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Daca Marin Moraru a murit sarac, cu multe datorii, Sebastian Papaiani marturisea ca din cauza unei pensii de doar 1.800 de lei a trebuit sa joace in telenovele si ca ii era dor de scena, dupa ce a fost pur si simplu dat afara din teatru cand a iesit la pensie.

Sebastian Papaiani avea o pensie de doar 1.800 de lei

Ion Caramitru este si el pensionar, dar si directorul celui mai mare teatru de la noi, Teatrul National. In declaratia de avere pe care trebuie sa o depuna in calitate de manager, Caramitru isi dezvaluie pensia, aproape dubla fata de a lui Sebastian Papaiani, mai exact de 3.400 de lei pe luna.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

De altfel, veniturile lui Caramitru sunt colosale si ajung  la peste 5.000 de euro pe luna. Astfel, in afara pensiei, Caramitru incaseaza o indemnizatie de director, de 72.410 lei pe an si anul trecut a mai avut 180.248 de lei din diverse colaborari si din drepturi de autor.

Acum, Ion Caramitru este si tinta unui atac din partea actritei Aimee Iacobescu, care ii cere sa-i aprobe o pensie speciala din partea UNITER, in valoare de 3.500 de lei. “Dumneavoastra stiti ce inseamna viata? Nu cred. Nu cred ca ati trecut prin momente grele”, ii transmite Aimee Iacobescu lui Ion Caramitru. Actrita pensionara se plange ca e bolnava, iar tratamentul costisitor pe care trebuie sa si-l cumpere lunar costa aproape cat toata pensia ei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI