Multe dintre pisicile pe care le ingrijeste au fost abandonate de stapani. "Unii oameni le-au lasat la mine pentru ca stiu ca iubesc pisicile", spune Mohammad, care inainte de inceperea razboiului, lucra ca electrician.
De la izbucnirea conflictului, el a inceput sa fie sofer pe ambulanta si sa salveze oamenii raniti.
In anul 2011, adapostul pentru pisici gazduia 20 de feline.
Un an mai tarziu, Mohammad ajunsese sa aiba grija de mai bine de o suta de pisici.
Desi o mare parte dintre prietenii lui au reusit sa fuga din zona de conflict, barbatul spune ca nu ar putea sa plece si sa-si abandoneze felinele.
"De cand prietenii mei au parasit tara, aceste pisici mi-au devenit prieteni. Voi ramane alaturi de ele indiferent ce s-ar intampla" a decalarat acesta pentru BBC.

Multe dintre pisicile pe care le ingrijeste au fost abandonate de stapani. "Unii oameni le-au lasat la mine pentru ca stiu ca iubesc pisicile", spune Mohammad, care inainte de inceperea razboiului, lucra ca electrician. De la izbucnirea conflictului, el a inceput sa fie sofer pe ambulanta si sa salveze oamenii raniti.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In anul 2011, adapostul pentru pisici gazduia 20 de feline. Un an mai tarziu, Mohammad ajunsese sa aiba grija de mai bine de o suta de pisici. Desi o mare parte dintre prietenii lui au reusit sa fuga din zona de conflict, barbatul spune ca nu ar putea sa plece si sa-si abandoneze felinele.

"De cand prietenii mei au parasit tara, aceste pisici mi-au devenit prieteni. Voi ramane alaturi de ele indiferent ce s-ar intampla", scrie publicatia britanica Metro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si