Close sidebar
Close sidebar

In timp ce oamenii fug din calea razboiului, un sirian a ramas sa aiba grija de sute de pisici abandonate

Mohammad Alaa Aljaleel, cunoscut si ca "omul pisica din Alep" are grija de mai bine de 100 de pisici ratacite sau abandonate de oamenii care fug din cauza razboiului civil din Siria.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Multe dintre pisicile pe care le ingrijeste au fost abandonate de stapani. "Unii oameni le-au lasat la mine pentru ca stiu ca iubesc pisicile", spune Mohammad, care inainte de inceperea razboiului, lucra ca electrician.
De la izbucnirea conflictului, el a inceput sa fie sofer pe ambulanta si sa salveze oamenii raniti.
In anul 2011, adapostul pentru pisici gazduia 20 de feline. Un an mai tarziu, Mohammad ajunsese sa aiba grija de mai bine de o suta de pisici.
Desi o mare parte dintre prietenii lui au reusit sa fuga din zona de conflict, barbatul spune ca nu ar putea sa plece si sa-si abandoneze felinele.
"De cand prietenii mei au parasit tara, aceste pisici mi-au devenit prieteni. Voi ramane alaturi de ele indiferent ce s-ar intampla" a decalarat acesta pentru BBC.

Multe dintre pisicile pe care le ingrijeste au fost abandonate de stapani. "Unii oameni le-au lasat la mine pentru ca stiu ca iubesc pisicile", spune Mohammad, care inainte de inceperea razboiului, lucra ca electrician. De la izbucnirea conflictului, el a inceput sa fie sofer pe ambulanta si sa salveze oamenii raniti.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

In anul 2011, adapostul pentru pisici gazduia 20 de feline. Un an mai tarziu, Mohammad ajunsese sa aiba grija de mai bine de o suta de pisici. Desi o mare parte dintre prietenii lui au reusit sa fuga din zona de conflict, barbatul spune ca nu ar putea sa plece si sa-si abandoneze felinele.

"De cand prietenii mei au parasit tara, aceste pisici mi-au devenit prieteni. Voi ramane alaturi de ele indiferent ce s-ar intampla", scrie publicatia britanica Metro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI