Cara Tatarelli, care și-a injectat prima dată heroină la 17 ani, a intrat într-un ciclu infernal de droguri, infracțiuni și crime pe străzi.

Citește și: Soția și cei trei copii ai unui pompier, morți în incendiul la care el a ajuns prea târziu

Ajunsă la vârsta de 30 de ani, ea și-a schimbat viața și speră să-i inspire pe alții să intre într-un program similar de dezintoxicare.

Este povestea incredibilă a unei transformări radicale, una dintre puținele care reușesc în viața reală- din motive care țin de puterea uriașă a dependenței, dar și de cercul infracțional al traficanților. 

Cum a reușit Cara Tatarelli să scape din infernul drogurilor

Cu doar câțiva ani în urmă, Cara Tatarelli era fără adăpost, dependentă fără speranță de heroină și cufundată în întunericul minții proprii.

Mamă fără adăpost, Cara ajunsese de 5 ori la serviciile de urgență cu supradoză. Acum este de nerecunoscut, după 3 ani de curățenie, potrivit Daily Star.

Era dureros de slabă, avea răni pe față și, nemaigăsind nicio salvare, a încercat să-și ia viața, dar a fost salvată în ultima clipă.

Acum, după aproape trei ani în care nu s-a mai apropiat de substanțele toxice, ea este de nerecunoscut și se bucură din nou de viață.

Originară din Detroit, Michigan, Cara a început să „abuzeze de substanțe” la 13 ani. În acel moment, ea se confrunta cu trauma abuzului din familie.

Consumul de droguri, după abuzurile din copilărie

Ea a spus: „Lucrul care a fost cu adevărat punctul critic a fost când aveam 13 ani, am fost agresată sexual de un tip mai în vârstă”.

„Asta m-a aruncat într-adevăr într-un hău și am început să abuzez de substanțe din acel moment.”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Până la vârsta de 17 ani, ea fusese trimisă la mai multe centre de corecție de către părinții ei, ceea ce a creat alte emoții greu de gestionat.

Apoi i s-a făcut cunoștință cu heroina și lucrurile au scăpat rapid de sub control. 

Primul copil i-a dat motivația de a se lăsa de droguri, 

Cara a continuat să „consumeze intens” până la vârsta de 20 de ani. Dar când a aflat că este însărcinată cu prima ei fiică, a fost motivația de care avea nevoie de ea pentru a renunța la drogurile și a rămâne trează timp de aproape șase ani.

„Viața a devenit foarte bună”, a spus ea. „Am fost la școala de asistente și am devenit asistentă medicală. Am lucrat în îngrijirea psihiatrică ca asistentă.”

Dar în 2017, lumea Carei a fost din nou răsturnată cu susul în jos când i s-au prescris medicamente pentru durere după o operație la șold.

Recăderea în păcat

Ea a spus: „Odată ce am luat [pastilele] după operație, a fost ca și cum cei șase ani de curățenie nu mai contau.

Așadar, la scurt timp după aceea, am recidivat la heroină, în timp ce eram asistentă, țineți cont.”

Cara a fost în cele din urmă concediată de la serviciul de asistentă medicală, relația ei cu fiica ei s-a deteriorat și a ajuns să trăiască pe străzi.

Ea a spus: „Evident că mi-am pierdut casa și apoi am ajuns să rămân fără adăpost în Detroit timp de aproape patru ani. A fost un întuneric complet nou despre care nici măcar nu pot să povestesc.”

Străzile erau de neimaginat de violente, iar Cara a intrat într-o lume pe care „nu a mai experimentat-o niciodată”. Ea lua un cocktail mortal de heroină, crack, metanfetamina și fentanil.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Sunt o mulțime de case de droguri, iar oamenii fără adăpost merg acolo să consume și să vândă droguri sau prostituate. Doar vezi oameni violați și auzi mereu țipete într-o altă cameră", a mai povestit ea.

Cum arată astăzi Cara

După o încercare eșuată de a se sinucide, Cara a reușit imposibilul.

În 2020, a sosit punctul de cotitură. Cara ajunsese la fundul infernului, și-a adunat forțele pentru a merge pentru ultima oară la un centru de tratament.

„Am făcut 28 de zile acolo, apoi am ieșit și am avut în mine această motivație pe care nu o mai aveam până acum, această hotărâre de a rămâne curată”, a spus ea.

Acum are 30 de ani, Cara este logodită cu Alex și cei doi au o nuntă planificată pentru iunie. Arată sănătoasă și are o fiică de 19 luni, Savannah, care să o țină ocupată. De asemenea, își reconstruiește relația cu fiica ei de 10 ani, Gianna.

Cara Tatarelli, astăzi

Cara Tatarelli

Cara Tatarelli, după trei ani de dezintoxicare

[Sursa foto: Daily Star]

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si