De altfel, inainte sa plece la emisiune, Catalin Cazacu povestea despre tatuajele pe care le are pe corp. 

„Pe antebratul stang mi-am tatuat strofe motivationale pe care le ascult eu de fiecare data, pe bratul drept am tatuat niste batai de inima, iar pe picior am un personaj de desene animate. Cel din urma este cel mai recent, iar povestea lui este hazlie.

E un personaj din Ice Age, unul mi l-am facut eu pe picior, iar celalalt personaj si l-a tatuat prietenul meu cel mai bun. Recunosc, regret <<sobolanul>> de pe gamba, insa ma consoleaza gandul ca il are si prietenul meu”, povestea Catalin Cazacu inainte de Exatlon.

Doar ca, odata intrat in concurs, Catalin a uitat de Ana Roman care il urmarea de acasa cu sufletul la gura si si-a indreptat atentia catre Claudia Pavel.

Acestia au recunoscut ca intre ei exista o puternica atractie si ca sentimentele dintre ei sunt curate.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Este evident ca exista o apropiere intre noi. Nu este ceva fortat, nimeni nu joaca teatru. Cel putin eu nu joc. Aici cunosti adevarata fata a unui om, adevaratul caracter. Ajungi sa observi ca iti plac lucrurile astea naturale. Eu o sa o pup pe Claudia de cate ori vreau.

Eu nu pot pune o definitie acestei povesti.

Nu stiu ce final are. Nu exista un inceput al povestii. Nu a facut nimeni nimic, de asta este atat de misto, pentru ca nu stim exact ce este. Claudia a fost sincera, nu are de ce sa fie acuzata.

Nu am cui sa-i dau explicatii acasa, nu am cui sa dau explicatii aici. Ce s-a intamplat aici sunt niste sentimente mult mai curate decat s-ar putea intampla. Am lasat multe lucruri acasa pe care probabil nu le voi mai gasi, eu m-am schimbat. Eu cand am plecat de acasa am plecat dintr-o situatie greu de descris. Eu am fost corect fata de oamenii care au fost corecti cu mine. Fiind prins in problemele mele, nu am avut timp sa-mi fac ordine in viata", a declarat Catalin Cazacu, tocmai din Dominicana.

"E foarte dureros ce am vazut acum! Acum nu mai sufar, oarecum m-am vindecat, m-am obişnuit cu gandul ca el este aşa. Am crezut ca este pentru show, ca vrea sa iasa in evidenta, am incercat sa gasesc ceva, dar nu am gasit. Am vazut ce era de vazut",  a declarat Ana la Wowbiz. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si