Close sidebar
Close sidebar

Inainte sa se spanzure, Vasile Turcu s-a intalnit cu amanta. Ce le-a povestit femeia politistilor

Cu o zi inainte sa isi puna capat zilelor, afaceristul Vasile Turcu s-a intalnit cu amanta sa. Femeia a fost audiata pe politisti.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit surselor CANCAN.ro, Gabriela le-a spus anchetatorilor ca in ziua in care s-a intalnit cu Vasile Turcu acesta era linistit si ca nimic din comportamentul lui nu prevestea ceea ce avea sa se intample.
Gabriela a fost audiata la Politia Capitalei in calitate de martor in cazul lui Vasile Turcu. Potrivit Cancan.ro, bruneta le-a spus anchetatorilor ca relatia cu milionarul se incheiase de ceva timp, si ca ramasese in relatii bune cu acesta.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ea a mai povestit ca dupa despartire i-a returnat milionarului bunurile pe care acesta i le daduse in timp, si pe care le-a catalogat drept cadouri. Gabriela a mai declarat in fata politistilor ca dupa ce a terminat relatia cu Vasile Turcu, a ramas in relatii bune cu acesta. Mai mult, in ultimpul timp era o relatie platonica intre ei, dupa cum sustine aceasta. 

Sursa foto: Cancan.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI