Close sidebar
Close sidebar

Încă un angajat TVR diagnosticat cu Covid-19. Ce măsuri se iau în instituție

Un al şaselea angajat al Televiziunii publice a fost depistat pozitiv la testul pentru Covid-19, a anunţat SRTv.

Catalina Popa,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit procedurilor, a fost anunţat medicul de familie şi Cabinetul Medical al instituţiei care au luat măsurile necesare în acest caz.

Conform TVR, "persoana depistată pozitiv este supravegheată zilnic. Datorită programului de lucru la domiciliu, acest al şaselea caz nu are niciun contact la locul de muncă".

Televiziunea Română precizează că toate cele şase cazuri nu au legătură între ele, fiind "doar o evoluţie normală în condiţiile unei transmisii comunitare extinse".

Citeste si: Ce scria în biletul de adio al tânărului care a provocat accidentul mortal de la Craiova

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Conducerea TVR a dispus sporirea masurilor in astfel de cazuri: dezinfectii in mai multe incaperi si asigurarea suplimentara a unor materiale de protectie.

1.151 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV- 2 (COVID – 19)

Citeste si: Politician băgat cu forța în carantină: „Ciuma galbenă a ridicat abuzul pe cele mai înalte culmi”

26.128 de pacienți au fost declarați vindecați și 3.716 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.151

cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV- 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. 

Până astăzi, 2239 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat

33 de decese în ultimele 24 de ore

Citeste si: Medicul Copciag, adevărul despre paturile de la secțiile ATI: "Un pat de spital rămâne liber doar când MOARE un pacient"

În intervalul 27.07.2020 (10:00) – 28.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 33 de decese (13 bărbați și 20 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brașov, Caraș-Severin, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Prahova, Sibiu, Vrancea și București.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI